Ajándékozz saját filmet karácsonyra!

Még tudunk karácsonyi kívánságokat teljesíteni, de egy-egy PicMe film összeállítása napokat, néha akár több hetet is igényel. Mi minden ajándékot egyedileg készítünk, prémium minőségben, ezért csak korlátozott számban fogadunk megrendeléseket.

Tedd feledhetetlenné az idei ünnepet!

Két gyönyörű ajándékkal készülünk az idei karácsonyra:

  1. Film a családi fotókból, videókból: Különleges klip, amelyen megmozdulnak a szereplők, amelyen percek alatt felnőnek a gyerekek, amely a ti igaz történeteteket meséli el. Az ünnepi estén közösen nézitek majd, és évek múlva is féltve őrzitek. Készíthetjük gyermeketek első néhány évéről, de akár a család közös hétköznapjait és ünnepeit is megmutathatjuk. Karácsonyi filmjeink 60-80 fotóból, és (ha van), néhány videóból készülnek. A Full HD minőségű, különleges filmet egyedi lemezen (DVD/Blu-ray) is átadjuk, így a nagyszülőknek, rokonoknak, barátoknak is megismételhetetlen pillanatokat szerezhettek ajándékotokkal.

 

  1. Filmkészítés a babáról, családról: Házhoz megyünk, filmet forgatunk, megörökítjük a való élet boldog, megismételhetetlen pillanatait. A huncut mosolyt, az ámuló arcot, a gurgulázó kacagást. Azt, amit egyetlen fénykép sem tud visszaadni. Azt, amire húsz év múlva együtt emlékezni a legnagyobb kincs lesz. A filmet Full HD minőségben és lemezen (DVD/Blu-ray) is megkapjátok, mellé pedig a családnak ajándékba adunk egy 5-10 képből álló fotósorozatot is.

Mi akkor vagyunk elégedettek, ha Téged boldognak látunk. Ha bármilyen kívánságod van, bátran írj, vagy hívj bennünket.

Karácsonyi csomagjaink ára: 49 000 Ft

 

Rendelés/Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!
 

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

Nézd meg, milyen filmeket készítünk!
1/1
edit
Kell, hogy legyenek olyan pillanatok az életben, amelyek erőt adnak a folytatáshoz, feltöltenek, boldoggá tesznek. Amikor megkapod ezt a csomagot, az ilyen. Vannak olyan emlékek, amelyeket soha nem szeretnék elfelejteni, a lányom születése, a közös élményeink a családdal, néhány emlékezetes forgatás – eddig is visszanéztem néha a képeket, elindítottam egy-egy videót, de egyben látni az összeset… Felemelő, mulatságos, szívszorító… gyűjtöm az élményeket tovább, és jövök!
Kandász Andrea / A legszebb születésnapi ajándék

edit
Szívhez szóló ajándék ez a film, minden kockáján látszik, hogy gondos tervezéssel, előkészítéssel készült. Életünk esszenciája néhány jól eltalált percben. Megnyugtató tudni, hogy ezek az emlékek már biztos, hogy nem vesznek el, bármi történjék a laptoppal, telefonnal, internettel… 🙂 Fotókönyvet magam is készítettem már, de ez a kreatív, humoros és megható megoldás új volt nekem is, megérte! Jó ötlet ez a csomag, gyönyörű a kivitelezés, sok sikert a továbbiakhoz!
Bombera Krisztina / Családi filmünk

edit
Már vagy 20x megnéztem az elkészített videót és minden egyes alkalommal újra és újra könnybe lábad a szemem.
Nagyon tetszik minden mozzanata, minden vágása 🙂 Ahogy összevágtátok azt a részt, amikor táncolnak anyáék pont olyan, mintha élőben látnám őket.
A hangulata, a kiemelések, a kommentek….. – nagyon kifejezőek!

Bene Ildikó / Két élet, egy film

Kandász Andrea edit

 

Bombera Krisztina edit

 

Bene Ildikó edit