Fényképes egyedi mesekönyv – PicMe ajándékfilmjeink mellé a gyerekeknek

 

12348192_10204464387003360_625641319_nDecemberben a Pici Piacon bemutattuk karácsonyi, manós mesekönyvünket… éééés… hatalmas volt a siker! Az egyedi mesekönyv azért különleges, mert minden egyes oldala egyedileg készül, a saját fényképekből. A főszereplőkkel izgalmas kalandok történnek, a mese megelevenedik, önmaguk kerülnek a középpontba.

Őszintén szólva ajándéknak szántuk karácsonyi filmes összeállításunkhoz, de miután elküldtük az első csomagokat, egyre több anyuka hívott fel bennünket, hogy ezt máskor, más filmhez nem lehetne kérni?

Hiszen a mesék segítenek abban, hogy a gyerekek legyőzzék a félelmeiket, elhiggyék a csodákat. A gyerekek mindig elindulnak a legkisebb királyfival, királylánnyal, manóval a képzelet varázslatos birodalmába… fotokonyv-meses

Ennél már csak az izgalmasabb, ha valóban ők maguk a történetek főszereplői… Ha a mesélő anya és apa is ott van a mesekönyv lapjain, ha a nappaliból egyszerre csak kastély lesz, amit királylányok és hercegnők népesítenek be, ha a dínók földje a gyerekszobából nyílik, vagy ők maguk a tűzoltók, manók, farmerek, traktorosok…

Mesekönyveinket PicMe ajándékfilmjeink mellé rendelhetitek. Megbeszéljük, milyen történetre, témára gondoltok, és ennek alapján találjuk ki a mese “alapját”, majd a kapott fotókat figyelembe véve áll össze a kész, egyedi mesekönyv.  Kérjük, vegyétek számításba, hogy elkészítésük sok munkával jár, így “utolsó pillanatos” kéréseket ebben az esetben sajnos nem tudunk figyelembe venni.