Két gyönyörű ajándékkal készülünk az idei karácsonyra. Akár fotókból videót szeretnél, akár saját filmet a babáról, családról, segítünk!

 

  1. Film a családi fotókból, videókból: Különleges klip, a fotókból videó készül, amelyen megmozdulnak a szereplők, amelyen percek alatt felnőnek a gyerekek, amely a ti igaz történeteteket meséli el. Az ünnepi estén közösen nézitek majd, és évek múlva is féltve őrzitek. Készíthetjük gyermeketek első néhány évéről, de akár a család közös hétköznapjait és ünnepeit is megmutathatjuk. Karácsonyi filmjeink 60-80 fotóból, és (ha van), néhány videóból készülnek. Több, mint fotókból videó! A Full HD minőségű, különleges filmet egyedi lemezen (DVD/Blu-ray) is átadjuk, így a nagyszülőknek, rokonoknak, barátoknak is megismételhetetlen pillanatokat szerezhettek ajándékotokkal.

 

  1. Filmkészítés a babáról, családról: Házhoz megyünk, filmet forgatunk, megörökítjük a való élet boldog, megismételhetetlen pillanatait. A huncut mosolyt, az ámuló arcot, a gurgulázó kacagást. Azt, amit egyetlen fénykép sem tud visszaadni. Azt, amire húsz év múlva együtt emlékezni a legnagyobb kincs lesz. A filmet Full HD minőségben és lemezen (DVD/Blu-ray) is megkapjátok, mellé pedig a családnak ajándékba adunk egy 5-10 képből álló fotósorozatot is.

Mi akkor vagyunk elégedettek, ha Téged boldognak látunk. Ha bármilyen kívánságod van, bátran írj, vagy hívj bennünket. 

Karácsonyi csomagjaink ára: 49 000 Ft

Bátran keress bennünket fotókból videó készítéssel, és családi filmek forgatásával, vágásával kapcsolatban, legyen szó akár születésnapról, eljegyzésről, családi ünnepről, vagy éppen a hétköznapokról készülő filmről, videóról.