Hogyan készül egy PicMe ajándékfilm?

Mit kell tenned, ha szeretnél egyedi PicMe filmet és fotókönyvet ajándékozni?

facebookAmikor felveszed velünk a kapcsolatot, először megbeszéljük, kinek, és milyen alkalomra szeretnél filmet ajándékozni. Hogy a DVD és a fotókönyv igazán egyedi legyen, kérdezgetünk majd az ünnepeltről, a szokásairól, arról, mit szeret, esetleg mi az, amit nem kedvel. Így közösen kitaláljuk, hogyan meséljük el a számára kedves történetet.

Ezután következik a válogatás, itt annyi a feladatod, hogy a film hosszától függően összeválogatod a fájlokat és interneten átküldöd nekünk. Mi megnézzük, kitaláljuk a film stílusát, felépítését – és esetleg újabb kérdéseket teszünk fel a kapott fotókkal, videókkal kapcsolatban, hogy még jobban megismerhessük az ünnepeltet.

Ezután kezdődik a valódi munkánk. A videók minőségét javítjuk, a filmbe kerülő képeket szükség szerint retusáljuk. Elkészítjük a mozgó fotókat, a feliratokat, az egyéb különleges effekteket, végül megvágjuk a filmet. A retusált képekkel elkészítjük a fotókönyvet a filmhez illő stílusban.

A kész mozit először megmutatjuk Neked. Ha esetleg valamit mégsem így gondoltál, ilyenkor még javíthatunk rajta, változtathatunk a feliratokon, ha szeretnéd, kicserélhetünk néhány képet. Ezután kérésedre a filmből egyedi, exkluzív DVD vagy Blu-ray lemezt készítünk, és úgy küldjük el Neked, hogy akár rögtön át tudd adni az ünnepeltnek.

(A filmet Full HD minőségben külön is megkapod, mert mindig jó, ha van egy másik példány…)

Mire érdemes figyelned a fotók, videók válogatásánál?

 • Ha sok fotóból tudsz választani, inkább a fekvő képekből küldj többet, a monitoron, tévén ezek szebben mutatnak.
 • Retusáljuk a fényképeket, de minél jobb minőségben készültek eredetileg, annál szebbek lesznek majd.
 • A videófelvételek minőségén is sokat tudunk javítani, de egy nagyon kis felbontású videó soha nem lesz olyan szép egy HD képernyőn, mint egy részletgazdagabb, kevésbé “kockás”.
 • Ha van olyan kép vagy videó, amihez valamilyen történet fűződik, vagy amit szeretnél kiemelni, érdemes külön is jelezni.
 • Mivel minden filmet egyedileg készítünk, a határidőket közösen beszéljük meg. Ezért fontos, hogy időben megkapjuk a felvételeket.

Megrendelés/Kapcsolat

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!  

  Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

  Adatkezelési tájékoztató