Mit kell tenned, ha szeretnél egyedi PicMe filmet ajándékozni?

facebookAmikor felveszed velünk a kapcsolatot, először megbeszéljük, kinek, és milyen alkalomra szeretnél filmet ajándékozni. Hogy az elkészült film igazán egyedi legyen, kérdezgetünk majd az ünnepeltről, a szokásairól, arról, mit szeret, esetleg mi az, amit nem kedvel. Így közösen kitaláljuk, hogyan meséljük el a számára kedves történetet.

Ezután következik a válogatás, itt annyi a feladatod, hogy a film hosszától függően összeválogatod a fájlokat és interneten átküldöd nekünk. Mi átgondoljuk, hogyan lesz a fotókból és a régi videókból egységes történet, kitaláljuk a film stílusát, felépítését – és esetleg újabb kérdéseket teszünk fel a kapott fotókkal, videókkal kapcsolatban, hogy még jobban megismerhessük az ünnepeltet.

Ezután kezdődik a valódi munkánk. A videók minőségét javítjuk, a filmbe kerülő képeket szükség szerint retusáljuk. Elkészítjük a mozgó fotókat, a feliratokat, az egyéb különleges effekteket, végül megvágjuk a filmet. 

A kész mozit először megmutatjuk Neked. Ha esetleg valamit mégsem így gondoltál, ilyenkor még javíthatunk rajta, változtathatunk a feliratokon, ha szeretnéd, kicserélhetünk néhány képet. Ezután a filmet nagy felbontású videófájlban átadjuk, és ha kéred, mellé egyedi DVD vagy Blu-ray lemezt készíthetünk, és olyan csomagolásban küldjük el Neked, hogy akár rögtön át tudd adni az ünnepeltnek.

Mire érdemes figyelned a fotók, videók válogatásánál?

 

  • Ha sok fotóból tudsz választani, inkább a fekvő képekből küldj többet, a monitoron, tévén ezek szebben mutatnak.
  • Retusáljuk a fényképeket, de minél jobb minőségben készültek eredetileg, annál szebbek lesznek majd.
  • A videófelvételek minőségén is sokat tudunk javítani, de egy nagyon kis felbontású videó soha nem lesz olyan szép egy HD képernyőn, mint egy részletgazdagabb, kevésbé “kockás”.
  • Ha van olyan kép vagy videó, amihez valamilyen történet fűződik, vagy amit szeretnél kiemelni, érdemes külön is jelezni.
  • Mivel minden filmet egyedileg készítünk, a határidőket közösen beszéljük meg. Ezért fontos, hogy időben megkapjuk a felvételeket.

Rendelés/Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!
  

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

Adatkezelési tájékoztató

[siteorigin_widget class=”Maskitto_Testimonials”][/siteorigin_widget]