A vicces videók is örök emlékek lesznek!

 

Nem csak a gyönyörű pillanatok miatt érdemes előkapni a telefont… A lenti felvételeket valószínűleg senki sem így tervezte, mégis ahogy telnek az évek, úgy lesznek egyre értékesebbek. És bár biztos, hogy a kamaszodó gyerekek nem rajonganak majd, ha a barátaik meglátják ezeket a videókat, húsz év múlva már ők nevetnek a leghangosabban!

 

 

Ma már mindig kéznél van a kamera, telefon, fontos, hogy ne csak az ünnepeken kerüljön elő. Az első lépések, az első szavak, a pörgős “r” betű… A kirándulások, a fáradt vacsorák, a szőnyegen ejtőzés a kedvenc papucsban… Vagy éppen a sikongató hintázás a kertben, a világ legragaszkodóbb kutyájának rendszabályozása… Ami ma csak egy vicces videó, az tíz-húsz év múlva értékes emlék lesz.

Néha nekünk is kicsordulnak a könnyek a szemünkből a nevetéstől videóvágás közben, amikor látjuk, hogyan tottyan földre az egy éves, és háborodik fel ezen, vagy milyen pofit vág, amikor anyukája spenóttal közelít hozzá. Rengeteg ilyen felvétellel találkozunk munkánk során, és néha sajnáljuk, hogy nem mutathatjuk meg ezeket mindenkinek. És ez az egyik oka, amiért szeretünk családi filmeket készíteni. Nem csak annak lesz öröm, aki kapja, de annak is, aki adja.

Ilyen videókból, fotókból is állítunk össze filmeket születésnapra, családi ünnepre, keresztelőre. Nézd meg itt, hogyan tesszük mi feledhetetlenné a pillanatokat!