Videó készítés helyszínen vagy régi fotókból

Rendelés/Kapcsolat

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!  

  Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

  Adatkezelési tájékoztató

  Mi történik, miután felvetted velünk a kapcsolatot?

   

  Először megbeszéljük, kinek, és milyen alkalomra szeretnél filmet ajándékozni. Hogy a DVD és a fotókönyv igazán egyedi legyen, kérdezgetünk majd az ünnepeltről, a szokásairól, arról, mit szeret, esetleg mi az, amit nem kedvel. Így közösen kitaláljuk, hogyan meséljük el a számára kedves történetet.

  Ezután következik a válogatás, itt annyi a feladatod, hogy a film hosszától függően összeválogatod a fájlokat és interneten átküldöd nekünk. Mi átgondoljuk, hogyan lesz a fotókból videó, kitaláljuk a film stílusát, felépítését – és esetleg újabb kérdéseket teszünk fel a kapott fotókkal, videókkal kapcsolatban, hogy még jobban megismerhessük az ünnepeltet.

  Ezután kezdődik a valódi munkánk. A videók minőségét javítjuk, a filmbe kerülő képeket szükség szerint retusáljuk. Elkészítjük a mozgó fotókat, a feliratokat, az egyéb különleges effekteket, végül megvágjuk a filmet. A retusált képekkel elkészítjük a fotókönyvet a filmhez illő stílusban.

  A kész mozit először megmutatjuk Neked. Ha esetleg valamit mégsem így gondoltál, ilyenkor még javíthatunk rajta, változtathatunk a feliratokon, ha szeretnéd, kicserélhetünk néhány képet. Ezután, ha szeretnéd, a filmből egyedi, exkluzív DVD vagy Blu-ray lemezt készítünk, hogy akár rögtön át tudd adni az ünnepeltnek.

  (A filmet Full HD minőségben külön is megkapod, mert mindig jó, ha van egy másik példány…)

  Nekik már örömet okoztunk.

  Kell, hogy legyenek olyan pillanatok az életben, amelyek erőt adnak a folytatáshoz, feltöltenek, boldoggá tesznek. Amikor megkapod ezt a csomagot, az ilyen. Vannak olyan emlékek, amelyeket soha nem szeretnék elfelejteni, a lányom születése, a közös élményeink a családdal, néhány emlékezetes forgatás – eddig is visszanéztem néha a képeket, elindítottam egy-egy videót, de egyben látni az összeset… Felemelő, mulatságos, szívszorító… gyűjtöm az élményeket tovább, és jövök!

  – Kandász Andrea / A legszebb születésnapi ajándék

  Szívhez szóló ajándék ez a film, minden kockáján látszik, hogy gondos tervezéssel, előkészítéssel készült. Életünk esszenciája néhány jól eltalált percben. Megnyugtató tudni, hogy ezek az emlékek már biztos, hogy nem vesznek el, bármi történjék a laptoppal, telefonnal, internettel… 🙂 Fotókönyvet magam is készítettem már, de ez a kreatív, humoros és megható megoldás új volt nekem is, megérte! Jó ötlet ez a csomag, gyönyörű a kivitelezés, sok sikert a továbbiakhoz!

  – Bombera Krisztina / Családi filmünk

  Már vagy 20x megnéztem az elkészített videót és minden egyes alkalommal újra és újra könnybe lábad a szemem.
  Nagyon tetszik minden mozzanata, minden vágása 🙂 Ahogy összevágtátok azt a részt, amikor táncolnak anyáék pont olyan, mintha élőben látnám őket.
  A hangulata, a kiemelések, a kommentek….. – nagyon kifejezőek!

   

  – Bene Ildikó / Két élet, egy film