Film, ahogy Te szeretnéd

Ajánljuk

 • születésnapra
 • eljegyzésre
 • évfordulóra
 • karácsonyi ajándéknak
 • esküvőre nászajándékként vagy életútfilmként
 • családi eseményekre
 • videók és képek méltó őrzőjeként
 • gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek

Egy PicMe film az est fénypontja, amit közösen néztek, amin közösen nevettek, ami megható, felidézi az emlékeket, és amit még sokszor elővesztek majd az évek során. Az általad küldött videókkal és képekkel a videóvágás, videószerkesztés során elmeséljük azt a történetet, amit Te szeretnél, legyen szó akár több évtized feldolgozásáról egy kerek évfordulóra, egy kapcsolatról, baráti társaságról, vagy éppen egy nyaralásról. Küldhetsz csak fotókat vagy videókat is, de akár mindkettőt – összehangoljuk a felvételeket, hogy tökéletes legyen a harmónia.

Film ajánlott hossza: 3-15 perc

Filmedet bármilyen, általad megálmodott stílusban kérheted, de ha nincs ötleted, a fotók és videók alapján örömmel teszünk javaslatot. Fotóidat, videóidat retusáljuk, a kész videót pedig full HD felbontásban adjuk át. Kérhetsz hozzá DVD vagy Blu-ray lemezt is. Ilyenkor a lemezek és a borítók felülete szintén egyedileg készül majd a filmhez illő stílusban.

A filmhez megbeszélés szerint kérhető több DVD lemez is, ha szeretnétek több családtagot is meglepni.

Ár: 38 000 Ft-tól

Rendelés/Kapcsolat

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!  

  Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

  Adatkezelési tájékoztató

  Nézd meg, milyen filmeket készítünk!

   

  Kell, hogy legyenek olyan pillanatok az életben, amelyek erőt adnak a folytatáshoz, feltöltenek, boldoggá tesznek. Amikor megkapod ezt a csomagot, az ilyen. Vannak olyan emlékek, amelyeket soha nem szeretnék elfelejteni, a lányom születése, a közös élményeink a családdal, néhány emlékezetes forgatás – eddig is visszanéztem néha a képeket, elindítottam egy-egy videót, de egyben látni az összeset… Felemelő, mulatságos, szívszorító… gyűjtöm az élményeket tovább, és jövök!

  – Kandász Andrea / A legszebb születésnapi ajándék

  Szívhez szóló ajándék ez a film, minden kockáján látszik, hogy gondos tervezéssel, előkészítéssel készült. Életünk esszenciája néhány jól eltalált percben. Megnyugtató tudni, hogy ezek az emlékek már biztos, hogy nem vesznek el, bármi történjék a laptoppal, telefonnal, internettel… 🙂 Fotókönyvet magam is készítettem már, de ez a kreatív, humoros és megható megoldás új volt nekem is, megérte! Jó ötlet ez a csomag, gyönyörű a kivitelezés, sok sikert a továbbiakhoz!

  – Bombera Krisztina / Családi filmünk

  Már vagy 20x megnéztem az elkészített videót és minden egyes alkalommal újra és újra könnybe lábad a szemem.
  Nagyon tetszik minden mozzanata, minden vágása 🙂 Ahogy összevágtátok azt a részt, amikor táncolnak anyáék pont olyan, mintha élőben látnám őket.
  A hangulata, a kiemelések, a kommentek….. – nagyon kifejezőek!

   

  – Bene Ildikó / Két élet, egy film

  TANÁCSOK, HA SZERETNÉL EGYEDI PICME FILMET AJÁNDÉKOZNI