Mi történik egy PicMe forgatáson?

A kicsik odahaza, a megszokott környezetben a családdal együtt sokkal felszabadultabban viselkednek, mint egy fotó- vagy videóstúdióban, így velünk a forgatás nyűg helyett közös családi élménnyé válik… Az eredmény pedig egy olyan egyedi, csak Rólatok szóló film, amelyet egyedi DVD-n és Full HD felbontású videófájlban is megkapsz majd. Amikor felveszed velünk a kapcsolatot, először megbeszéljük, milyen filmet szeretnél. Kérdezgetünk majd gyermeked szokásairól, például arról, mikor szokott ebédelni, aludni. Erre azért van szükség, hogy közösen meghatározzuk, milyen körülmények és milyen időpont a legideálisabb a felvételek elkészítésére. Megbeszéljük azt is, van-e valamilyen különleges kedves szokása, kedvenc játéka a kicsinek, amit szeretnétek megörökíteni. Ezután még arról is lesz szó, milyen hosszú filmet szeretnétek, kértek-e hozzá az ajándék fotók mellett külön fotósorozatot is, egy vagy több helyen készítsünk felvételeket, esetleg különleges alkalomra, ünnepre szeretnétek-e a “premiert”, és hogy mire figyeljünk közösen. A megbeszélt időpontban megérkezünk hozzátok. Miután megismerkedtünk a főszereplőkkel, kezdődik a játék – azaz a forgatás. Mi nem kérjük a gyerekektől, hogy álljanak meg és nézzenek mosolyogva a kamerába, hanem játszunk, mókázunk, a videófelvétel, a film pedig akkor készül, amikor a kicsik valóban, őszintén mosolyognak, csodálkoznak, elmélyülten figyelnek – vagy éppen boldogan ugranak a pocsolyába. Tudjuk, hogy nem minden kisgyerek fogadja szívesen a számára idegeneket. Ezért minden forgatást, filmfelvételt úgy alakítunk, hogy ha szükséges, akár több órát is a kicsikkel együtt tudjunk tölteni. Így – ha már feloldódott a hangulat – meg tudjuk örökíteni a legszebb pillanatokat.

Hogyan készülhetsz Te is a filmkészítésre?

 • Ha már nagyobb a gyerkőc, mesélj neki rólunk, mondd el, mi fog történni, esetleg kérd meg, hogy találja ki, milyen fotót, videót készítsünk róla.
 • Játszhattok fotózást, videózást. Egy kisméretű üres kartondoboz vagy egy guriga is remek kamera lehet.
 • Ha még kicsi, beiktathatsz egy plusz alvást a forgatás előtt.
 • Válassz ki néhány ruhát. A kedvencek mellett érdemes világos vagy fehér ruhácskákat is készenlétbe helyezni. Ha a szabadban készülnek a videófelvételek, ajánlott váltóruha is a biztonság kedvéért.
 • Készítsd ki a kedvenc játékait, azokat, amivel leginkább fel lehet kelteni a kicsi figyelmét. Egy-két ilyet érdemes az előző napokon elrejteni, így újdonságként hatnak majd.
 • Magadról se feledkezz meg… Ha a kicsinek ez nem okoz gondot, szívesen vigyázunk rá addig, amíg elkészülsz.

A nagy eseményt követően néhány napon belül elkészülünk a vágással. Időközben, ha szeretnéd, telefonon újra egyeztetjük még a zenéket, a videó stílusát, hogy tökéletes legyen a film. A DVD vagy Blu-ray lemez egyedileg készül, így ha ajándékba adod, ünnepi feliratot, megjelenést is kérhetsz rá. Ha szeretnéd, a filmkészítés mellé kérhetsz fotózást fotókönyvvel, vászonképpel, vagy egyedi, a gyermek “főszereplésével” készülő mesekönyvvel.

Hogyan készülhetsz Te is a fotózásra?

 • Ha már nagyobb a gyerkőc, mesélj neki rólunk, mondd el, mi fog történni, esetleg kérd meg, hogy találja ki, milyen fotót, videót készítsünk róla.
 • Játszhattok fotózást, videózást. Egy kisméretű üres kartondoboz vagy egy guriga is remek kamera lehet.
 • Ha még kicsi, beiktathatsz egy plusz alvást a fotózás előtt.
 • Válassz ki néhány ruhát. A kedvencek mellett érdemes világos vagy fehér ruhácskákat is készenlétbe helyezni. Ha a szabadban készülnek a fotó- vagy a videófelvételek, ajánlott váltóruha is a biztonság kedvéért.
 • Készítsd ki a kedvenc játékait, azokat, amivel leginkább fel lehet kelteni a kicsi figyelmét. Egy-két ilyet érdemes az előző napokon elrejteni, így újdonságként hatnak majd.
 • Magadról se feledkezz meg… Ha a kicsinek ez nem okoz gondot, mi szívesen vigyázunk rá addig, amíg elkészülsz.

A nagy eseményt követően néhány napon belül elkészülünk a vágással. Időközben, ha szeretnéd, telefonon újra egyeztetjük még a zenéket, a videó stílusát, hogy tökéletes legyen a film. A DVD vagy Blu-ray lemezt a fotókönyvvel együtt, csomagban juttatjuk el hozzád, így azt akár ajándékba is adhatod majd.

Megrendelés/Kapcsolat

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!  

  Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

  Adatkezelési tájékoztató

   

  Videobaba fotózás, Gomba Videóbaba fotózás, csodálkozás Videóbaba - fotózás, Berci Újszülött fotózás Videóbaba fotózás, kukucs! Videobaba - fotózás Videóbaba fotózás - testvérek Videóbaba fotózás - smile Videóbaba fotózás - alvás Videóbaba fotózás, puszi Videóbaba - Berci nevet videóbaba fotózás - dekoltázs Videóbaba fotózás - rúzs Videóbaba fotózás, kislány Újszülött fotózás Videobaba fotózás, mosoly Videóbaba fotózás, komoly Videóbaba fotózás, nevetés