Az ajándék videó “premierje” – levelek örömről, meghatottságról

 

Minden ajándék videónál kétszer örülünk. Először, amikor az ajándékozónak először megmutatjuk, és látjuk, hogy könnyek szöknek a szemébe. Másodszor akkor, amikor átadja, és utána megtudjuk, a születésnap, házassági évforduló, esküvő egyik fénypontja volt az a néhány perc, amikor először vetítették.

De ahelyett, hogy mi magyaráznánk el, jöjjön inkább néhány vélemény. Büszkék és meghatottak vagyunk, amiért – ha csak picit is – de életük részei lehettünk.

 

“Kedves Zsuzsa!
A meglepetés nagyszerűen sikerült. A férjem számtalanszor végignézte már a filmet, és mindannyiszor el van tőle ájulva.
Nagyon köszönöm a profi munkát, és hogy a néha (sokszor ) képtelenségnek tűnő ötleteimet ennyire tökéletesen kivitelezted!” Elza

 

Elza szeretett volna egy olyan filmet, ami nem csak megható, de vicces is. Férje születésnapjára készült sok-sok vidám animációval, utalással a kedvenc filmekre, zenékre, munkára, családra a fotókból videó.

 

“Kedves Zsuzsa! Ezuton is szeretnem megkoszonni hogy fogadtad ketsegbeesett segitsegkeresemet, es a rovid hatarido ellenere is elvallaltad a filmkeszitest. Mondhatom hogy Anyukam elete legszebb ajandekat kapta. En mondjuk kicsit izgultam a vetitesnel, mert mar az elejen annyira elkezdett sirni h azt gondoltam nem fogja tudni vegignezni 🙂)) De termeszetesen sikerult. Bar az osszes konnye elfogyott a vegere, de a lenyeg hogy a kivant hatast elertuk, es ez volt a lényeg 🙂 Szoval nagyon koszonom meg egyszer az egesz csalad neveben h ezt az elmenyt lehetove tetted nekunk!” Tímea

 

Tímeának valóban sürgős volt az ajándék videó kérése – édesanyja születésnapjáig alig több, mint egy hét volt hátra, amikor megkeresett bennünket. Szerencsére azonban már össze volt készítve minden anyag, ránk a szerkesztése várt – na meg a fotók animálása. Megható volt, ahogy a család és a világ különböző szegleteibe szakadt barátok videóüzenetekkel köszöntötték az ünnepeltet.

 

Boldog születésnapot! Ajándék videó

“Sziasztok! Köszönjük szépen az élményt amit a kisfiam, Huba első születésnapjára készített kisfilm nyújtott nekem, az apukájának, az egész családnak és majd amit neki fog a 18. születésnapján 🙂 Annyira jó volt újranézni az 1 év alatt történt emlékezetes pillanatokat a Zsuzsa által megálmodott “édes-vicces” köntösbe ágyazva! 🙂 Ajánlom mindenkinek aki gondolkozik ilyenen!” Ágnes

 

Huba filmjénél álmodhattunk. Az ajándék videó egy csöppnyi mesevilágot teremtett a kisfiúnak főként animációkból és fotókból, ahol ő a hős (ahogy természetesen a mindennapokban is…)

 

“Drága Zsuzsa!!!! Várakozásainkat felülmúlva ámulatba ejtően fantasztikus filmet készített nekünk!!!!! Nem tudom elmondani mennyire hálás vagyok!!!!!!!! Zseniális minden ötlet!!!!!! Szuper!!!!!!!! És a zenéket is pontosan eltalálta/kitalálta, pont ránk illik minden :)Nagyon köszönjük!!!! Nálunk ma este 21:00-0:00 ez ment a tv-ben megszakítás nélkül :):):):) a férjemnek is potyogtak a könnyei :)” Réka

 

A film sztárja egy huszonéves lány, aki imádja Walt Disneyt – a filmje tehát híven tükrözte ezt! Rengeteg régi videófelvételt kaptunk a nagylány születésétől mostanáig – ezeket öltöztettük mesés köntösbe a mintegy negyed órás filmben, ahol feltűnt Mary Poppins, a hét törpe, és még megannyi szeretett figura is.

 

És amire nagyon büszkék vagyunk: őket is, ahogy eddig mindenkit, akinek ajándék filmet készítettünk, boldoggá tette a különleges, egyedi meglepetés. És ez a legnagyobb öröm.