info@picme.hu +3630-655-8192

Kik vagyunk?

Mindenkinek a saját története a legfontosabb. Nekünk a Tiéd.

Szenvedélyünk, hogy tökéletes filmet alkossunk

Ma már bárki tud videót vágni. Mi filmet készítünk. Professzionális eszközökkel és szeretettel. Ha videót küldesz, akár képkockánként javítjuk, élesítjük. Történetet alkotunk a fotókból,videókból, nem slideshowt. És akkor vagyunk elégedettek, ha boldognak látunk. Ha a filmet nézve azt érzed, hogy erre még gondolni sem mertél volna. Mert ilyen eszközökkel és ilyen minőségben a cégek referenciafilmjei és a reklámok készülnek.

 

Hiszünk a minőségben

Egy fotókönyvhöz ma már elég feltölteni a képeket, ráklikkelni valamelyik megadott stílusra, aztán megrendelni. Mi minden egyes képet külön retusálunk. Akár sötét, akár a vakutól piros szemű, akár életlen – tudjuk, hogy Téged különleges emlék fűz hozzá, ezért a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle. Mi minden egyes oldalt egyedileg tervezünk, hogy ne csak a kép, de a környezete is tükrözze az élményt. Az oldalakat a fotókönyveknél szokásos, nem túl kifinomult nyomdai technika helyett vastag, ujjlenyomat-mentes fotópapíron, levilágítással készítjük. Így könyved valódi, kemény kötéses, síkban nyíló album lesz, amelyeket az évek során sem tesz tönkre a lapozgatás.

 

Nekünk a legkisebb részlet is fontos

Fontos az árnyalat, a betűtípus, a forma, a tökéletesen illeszkedő kép. Fontos a másodperc harmincad része, számunkra jelentősége van minden egyes képkockának. Fontos az arc fénye, a pillanat, amelyet lelassítanál, a mosoly, amire egész életedben szeretnél emlékezni. Tudjuk, hogy az ajándék akkor lehet tökéletes, ha minden egyes részlet harmonikusan kapcsolódik egymáshoz.

 

Nők vagyunk, édesanyák és nagynénik

Olyan gondossággal nyúlunk minden egyes fotóhoz, minden egyes videóhoz, mintha az a saját családunkról készülne. Ha gyermeket fotózunk és filmezünk, az a fontos, hogy ő is jól érezze magát. Tudjuk, mit jelent az első mosoly, az első kacagás, az első lépés. Tudjuk, mire vágyik az ifjú menyasszony, az édesanya, vagy a nagymama. Tudjuk, mikor nevetsz majd a filmet nézve, és mikor morzsolsz el egy könnyet. És igen, azt is tudjuk, mi az, amivel egy férfit meg lehet lepni…

 

Rugalmasak vagyunk és pontosak

Csak azt a feladatot vállaljuk el, amit határidőre el tudunk végezni. Tudjuk, hogy nincs sok időd, ezért Neked csak a képeket, videókat kell elküldened, minden mást ránk bízhatsz. Ha van ötleted, elkészítjük. Ha kell, az egészet kitaláljuk a felvételek alapján. Azt is tudjuk, hogy Te is szeretnél mindenre odafigyelni, ezért nyomtatás előtt átküldjük, amit készítettünk. Ha valami mégsem tetszik, még ekkor is változtathatsz.

 

Teljes csomagokat készítünk

Egyedi csomagot kapsz, filmet és fotókönyvet (utóbbi helyett vászonképet is kérhetsz). A tökéletességre törekszünk, egy évnyi gondos tervezés előzte meg, hogy azt mondhassuk: örömmel adjuk. Egy évig kerestük a legszebb módját annak, hogy a gépeken kallódó, soha meg nem nézett, könnyen eltűnő fotókból és videókból olyan ajándék legyen, ami egyszerre az est fénypontja, és kézzelfogható, maradandó emlék.

Szuchy Zsuzsanna
Szuchy Zsuzsanna

 

A TV2 hír- és magazinműsorainál, valamint a Magyar Televíziónál szerzett tapasztalataim mellett az évek során dokumentumfilmeket rendeztem, és rengeteg image filmet készítettem különböző cégek megrendelésére. Tenyérnyi gyerekek című dokumentumfilmemet nemrég Családbarát Médiáért közönségdíjjal és a Média Mecenatúra különdíjával jutalmazták.
Második kisfiam 2013 augusztusában született, akkoriban egyre több barátom kérdezte, lenne-e kedvem otthon a családi videóikból néhány perces filmet szerkeszteni. Ezeket a felvételeket nézve gondoltam először arra, milyen jó lenne, ha abból a rengeteg dologból, amit a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanultunk, legalább néhány apróságot elmesélhetnénk azoknak, akik szeretik filmezni a családjukat, megőrizni és megmutatni saját történetüket…
Így indult a PicMe, egy családi vállalkozás operatőrrel, grafikussal, vágóval, ami közelebb hozza a professzionális filmkészítést és fényképezést mindenkihez, aki szereti megörökíteni a pillanatot.
Kapcsolat
Hogyan lehetnek szebbek a felvételeid? Iratkozz fel online tanfolyamunkra!
Feliratkozom!