info@picme.hu +3630-655-8192

Videó készítés helyszínen vagy régi fotókból

Minden filmet, fotókönyvet egyedileg készítünk, ezért videó vágásnál általában két hét alatt, videó készítésnél időpontegyeztetéstől függően két-három hét alatt tudjuk teljesíteni a kéréseket.
Megrendeléshez, egyeztetéshez kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot

a 30/655-8192 telefonszámon,

e-mailben az info@picme.hu címen

vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Rendelés/Kapcsolat


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!
  

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

Nekik már örömet okoztunk.

Kell, hogy legyenek olyan pillanatok az életben, amelyek erőt adnak a folytatáshoz, feltöltenek, boldoggá tesznek. Amikor megkapod ezt a csomagot, az ilyen. Vannak olyan emlékek, amelyeket soha nem szeretnék elfelejteni, a lányom születése, a közös élményeink a családdal, néhány emlékezetes forgatás - eddig is visszanéztem néha a képeket, elindítottam egy-egy videót, de egyben látni az összeset... Felemelő, mulatságos, szívszorító... gyűjtöm az élményeket tovább, és jövök!
Kandász Andrea / A legszebb születésnapi ajándék
Szívhez szóló ajándék ez a film, minden kockáján látszik, hogy gondos tervezéssel, előkészítéssel készült. Életünk esszenciája néhány jól eltalált percben. Megnyugtató tudni, hogy ezek az emlékek már biztos, hogy nem vesznek el, bármi történjék a laptoppal, telefonnal, internettel... 🙂 Fotókönyvet magam is készítettem már, de ez a kreatív, humoros és megható megoldás új volt nekem is, megérte! Jó ötlet ez a csomag, gyönyörű a kivitelezés, sok sikert a továbbiakhoz!
Bombera Krisztina / Családi filmünk
Már vagy 20x megnéztem az elkészített videót és minden egyes alkalommal újra és újra könnybe lábad a szemem. Nagyon tetszik minden mozzanata, minden vágása 🙂 Ahogy összevágtátok azt a részt, amikor táncolnak anyáék pont olyan, mintha élőben látnám őket. A hangulata, a kiemelések, a kommentek..... - nagyon kifejezőek!
Bene Ildikó / Két élet, egy film

Inspiráció

Itt néhány olyan példát találsz, amelyekből kiderül, milyen alkalomra, hogyan, mennyi fotóból, videóból készülnek egyedi filmjeink.

Ötleteket meríthetsz saját videód elkészítéséhez. A költség a pontos igénytől függ, de az irányárakról tájékozódni tudsz.

Gyerekeknek

Családi képek

A Te mozid!

Zooooom

Szerelmesfilm

Régi szép idők

Ma már bárki tud videót vágni.
Mi filmet készítünk. Professzionális eszközökkel és szeretettel.
Ma már egy fotókönyvhöz elég feltölteni a képeket, ráklikkelni valamelyik megadott stílusra, aztán megrendelni.
Mi minden egyes fényképpel, minden egyes filmkockával külön foglalkozunk. Harmincfelé szedjük a másodpercet, hogy kihozzuk belőle a maximumot.
Ma már bárki képes néhány óra alatt összerakni egy slideshowt.
Csomagjainkat azoknak készítjük, akiknek fontos a magas minőség és az egyedi kidolgozás. Akkor vagyunk elégedettek, ha boldognak látunk. Ha a filmet nézve azt érzed, hogy erre még gondolni sem mertél volna.
Hogyan lehetnek szebbek a felvételeid? Iratkozz fel online tanfolyamunkra!
Feliratkozom!