info@picme.hu +3630-655-8192

Film, ahogy Te szeretnéd

A Te emlékeid és a mi szakértelmünk. Ennyi a titok, az eredmény pedig egy olyan ajándék videó, ami egyedi, szeretettel készül, és amit évek múlva is féltve őriz az, aki kapja.

Ajánljuk

  • születésnapra
  • eljegyzésre
  • évfordulóra
  • karácsonyi ajándéknak
  • esküvőre nászajándékként vagy életútfilmként
  • családi eseményekre
  • videók és képek méltó őrzőjeként
  • gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek

Egy PicMe film az est fénypontja, amit közösen néztek, amin közösen nevettek, ami megható, mulatságos. A dobozban Full HD minőségű filmet és DVD/Blu-ray lemezt kap az ünnepelt, de ha különleges kívánságotok van, azt is megoldjuk. Az általad küldött videókkal, képekkel a videóvágás, videószerkesztés során elmeséljük azt a történetet, amit Te szeretnél.

  • Film ajánlott hossza: 3-15 perc

Filmedet bármilyen, általad megálmodott stílusban kérheted DVD vagy Blu-ray lemezen. Fotóidat, videóidat retusáljuk, a DVD és a borító felülete szintén egyedileg készül a filmhez illő felülettel és borítóval. Másodpéldányként az eredeti, full HD méretű videófájlt is átadjuk.

A filmhez megbeszélés szerint kérhető több DVD lemez is, ha szeretnétek több családtagot is meglepni. 

Ár: 38 000 Ft-tól

Rendelés/Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!
  

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

Nézd meg, milyen filmeket készítünk!

Kell, hogy legyenek olyan pillanatok az életben, amelyek erőt adnak a folytatáshoz, feltöltenek, boldoggá tesznek. Amikor megkapod ezt a csomagot, az ilyen. Vannak olyan emlékek, amelyeket soha nem szeretnék elfelejteni, a lányom születése, a közös élményeink a családdal, néhány emlékezetes forgatás - eddig is visszanéztem néha a képeket, elindítottam egy-egy videót, de egyben látni az összeset... Felemelő, mulatságos, szívszorító... gyűjtöm az élményeket tovább, és jövök!
Kandász Andrea / A legszebb születésnapi ajándék
Szívhez szóló ajándék ez a film, minden kockáján látszik, hogy gondos tervezéssel, előkészítéssel készült. Életünk esszenciája néhány jól eltalált percben. Megnyugtató tudni, hogy ezek az emlékek már biztos, hogy nem vesznek el, bármi történjék a laptoppal, telefonnal, internettel... 🙂 Fotókönyvet magam is készítettem már, de ez a kreatív, humoros és megható megoldás új volt nekem is, megérte! Jó ötlet ez a csomag, gyönyörű a kivitelezés, sok sikert a továbbiakhoz!
Bombera Krisztina / Családi filmünk
Már vagy 20x megnéztem az elkészített videót és minden egyes alkalommal újra és újra könnybe lábad a szemem. Nagyon tetszik minden mozzanata, minden vágása 🙂 Ahogy összevágtátok azt a részt, amikor táncolnak anyáék pont olyan, mintha élőben látnám őket. A hangulata, a kiemelések, a kommentek..... - nagyon kifejezőek!
Bene Ildikó / Két élet, egy film
Minden filmet egyedileg készítünk, ezért régi filmekből, fotókból videó vágás esetén általában két hét alatt, videó készítésnél időpontegyeztetéstől függően két-három hét alatt tudjuk teljesíteni a kéréseket.
Megrendeléshez, egyeztetéshez kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot

a 30/655-8192 telefonszámon,

e-mailben az info@picme.hu címen

vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Inspiráció

Itt néhány olyan példát találsz, amelyekből kiderül, milyen alkalomra, hogyan, mennyi fotóból, videóból készülnek egyedi filmjeink.

Ötleteket meríthetsz saját videód elkészítéséhez. A költség a pontos igénytől függ, de az irányárakról tájékozódni tudsz.

Gyerekeknek

Családi képek

A Te mozid!

Zooooom

Szerelmesfilm

Régi szép idők

Hogyan lehetnek szebbek a felvételeid? Iratkozz fel online tanfolyamunkra!
Feliratkozom!