info@picme.hu +3630-655-8192

Milyen egy egész estés PicMe családi film?

Egész estés családi film

Nekünk a Te történeted a legfontosabb, ezért segítünk elmesélni. Kiemeljük a legszebb, legfontosabb pillanatokat, és emlékké alakítjuk.
 • több generációs családi eseményekre
 • gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek
 • születésnapra
 • évfordulóra
 • karácsonyi ajándéknak
 • esküvőre nászajándékként
 • családi archívum készítéséhez

Egy hosszú, akár egész estés PicMe családi film akár a következő generációnak is megőrzi a történetet. Ha elküldöd nekünk a videóidat, esetleg fényképeidet, olyan filmet kapsz vissza, amit örömmel néztek az egész családdal együtt, nem csak most, de akár tíz-húsz-harminc év múlva is. A videóvágás során kiemeljük a legszebb, legfontosabb pillanatokat, történetté alakítjuk. Az értékes felvételek nem kallódnak tovább, az ünnepelt pedig egyszerre kap egy különleges estét, és életre szóló ajándékot.

Ezeket a filmeket kényelmesen nézhetitek, miközben van időtök felidézni a múlt nagy pillanatait.

Film ajánlott hossza: 15-50 perc

Filmedet bármilyen, általad megálmodott stílusban kérheted DVD vagy Blu-ray lemezen. Fotóidat, videóidat retusáljuk, a videóvágás után a DVD és a borító felülete szintén egyedileg készül a filmhez illő felülettel és borítóval. Az eredeti, full HD méretű videófájlt is átadjuk.

Ár: 59 000 Ft-tól

Rendelés/Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!
  

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

Adatkezelési tájékoztató

Nézd meg, milyen filmeket készítünk!

webre-fotos

Hogyan készül el a PicMe családi filmed?

Amikor felveszed velünk a kapcsolatot, először megbeszéljük, mit is szeretnél pontosan. Kérdezgetünk majd arról, miről szólnak a felvételeid, körülbelül milyen mennyiségű videót, esetleg fényképet küldenél, amiből válogathatunk. Ha ajándékba szeretnéd, arra is megkérünk majd, hogy mondjál néhány szót az ünnepeltről. Ezután közösen kitaláljuk, hogyan meséljük el a Te történetedet. Fontos az is, milyen formátumban, pl. számítógépen, régi mini DV, VHS kazettán vannak-e a videók.

Mivel itt általában nagyon sok, akár több órányi felvétellel és rengeteg képpel dolgozunk, amikor elküldöd nekünk, érdemes jelezned, melyek azok a képek, videók, amelyekhez különleges emlék fűz. Így azok semmiképpen nem maradnak majd ki a moziból.

A mi feladatunk ekkor kezdődik. Végignézzük az általad küldött rengeteg fájlt, ha szükség van rá, digitalizáljuk a régi felvételeket. Ezután elkezdjük válogatni a filmbe kerülő pillanatokat, ebből pedig, a Veled előre megbeszéltek szerint összeállítjuk a történetet. A fotókat retusáljuk, a videók minőségén alapvető javításokat végzünk, élénkítjük a színeket, lágyabbá tesszük a régi felvételek "kockás" kinézetét. Elkészítjük a filmet, a feliratokat, effekteket is.

Ezután megmutatjuk Neked a kész mozit. Ha esetleg valamit mégsem így gondoltál, vagy úgy érzed, kimaradt valami a filmből, ilyenkor még javíthatunk rajta, változtathatunk a feliratokon, kicserélhetünk néhány képet.

A családi filmek ára függ attól, mennyi képet, hány percnyi videót küldesz, milyen különleges kívánságaid vannak, és milyen hosszú lesz a kész film.

Mire érdemes figyelned a fotók, videók válogatásánál?nagyszulo-konyv-template

 • Képeidet, videóidat szívesen válogatjuk, de érdemes Neked is átnézni, esetleg "előválogatni", hiszen Te tudod a legjobban, melyik felvétel fontos.
 • Mivel a tévé képernyőjén vagy a monitoron szebben mutatnak a fekvő fényképek, így inkább ezeket használjuk a film vágásánál. Ezért ha van olyan állókép, amit mindenképpen szeretnél viszontlátni a kész filmben, azt mindenképpen jelezd külön.
 • Ha szeretnéd, retusáljuk a fényképeket, de minél jobb minőségben készültek eredetileg, annál szebbek lesznek majd.
 • A videófelvételek minőségén is sokat tudunk javítani, de egy nagyon kis felbontású videó soha nem lesz olyan szép egy HD képernyőn, mint egy részletgazdagabb, kevésbé "kockás".
 • Mivel minden filmet egyedileg készítünk, a határidőket közösen beszéljük meg. Ezért fontos, hogy időben megkapjuk a felvételeket.
Hogyan lehetnek szebbek a felvételeid? Iratkozz fel online tanfolyamunkra!
Feliratkozom!