info@picme.hu +3630-655-8192

Milyen egy egész estés PicMe családi film?

Egész estés családi film

Nekünk a Te történeted a legfontosabb, ezért segítünk elmesélni. Kiemeljük a legszebb, legfontosabb pillanatokat, és emlékké alakítjuk.
 • több generációs családi eseményekre
 • gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek
 • születésnapra
 • évfordulóra
 • karácsonyi ajándéknak
 • esküvőre nászajándékként
 • családi archívum készítéséhez

Nem csak az ünnepeltnek meglepetés, de egy hosszú, akár egész estés PicMe családi film akár a következő generációnak is megőrzi a történetet. Ha elküldöd nekünk a videóidat, fényképeidet, olyan filmet kapsz vissza, amit örömmel néztek az egész családdal együtt, nem csak most, de akár tíz-húsz-harminc év múlva is. A videóvágás során kiemeljük a legszebb, legfontosabb pillanatokat, történetté alakítjuk, amelyet mostantól filmen és fotókönyvben is megnézhettek. Az értékes felvételek nem kallódnak tovább, az ünnepelt pedig egyszerre kap egy különleges estét, és egy lapozható, életre szóló ajándékot.

Ezeket a filmeket kényelmesen nézhetitek, miközben van időtök felidézni a múlt nagy pillanatait. A fotókönyv minden esetben illeszkedik a film stílusához.

Film ajánlott hossza: 15-50 perc
Fotókönyv: 60-100 oldal, választható nagy (27x20 cm) vagy négyzetes (20x20 cm)

Filmedet bármilyen, általad megálmodott stílusban kérheted DVD vagy Blu-ray lemezen. Fotóidat, videóidat retusáljuk, a videóvágás után a DVD és a borító felülete szintén egyedileg készül a filmhez illő felülettel és borítóval. Másodpéldányként az eredeti, full HD méretű videófájlt is átadjuk.

Fotókönyvünk síkban nyílik, így a legszebb képeidet hatalmas, dupla oldalas méretben is viszontláthatod. Fényes, kemény borítója vastag, ujjlenyomat-mentes fotópapírt rejt, ráadásul a fotók előhívásához a nyomdainál jobb minőséget adó levilágításos technikát használunk. Könyvedet négyzetes, 20x20 vagy nagy 20x27 cm-es méretben is kérheted. Stílusa a filmhez igazodik, kiegészíti azt, hogy az élményt képekben is felidézhessétek bármikor.

A vászonképet, vagy kérésed szerint a több képből álló montázst valódi festővászonra nyomtatjuk és 2 cm-es vakrámára feszítjük. 40x60 vagy 50x50 cm-es méretben kérheted a fotókönyv helyett.

Ár: 59 000 Ft-tól

Rendelés/Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!
  

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

webre-fotos

Hogyan készül el a PicMe családi filmed és fotókönyved?

Amikor felveszed velünk a kapcsolatot, először megbeszéljük, mit is szeretnél pontosan. Kérdezgetünk majd arról, miről szólnak a felvételeid, körülbelül milyen mennyiségű videót, esetleg fényképet küldenél, amiből válogathatunk. Ha ajándékba szeretnéd, arra is megkérünk majd, hogy mondjál néhány szót az ünnepeltről. Ezután közösen kitaláljuk, hogyan meséljük el a Te történetedet. Fontos az is, milyen formátumban, pl. számítógépen, régi mini DV, VHS kazettán vannak-e a videók.

Mivel itt általában nagyon sok, akár több órányi felvétellel és rengeteg képpel dolgozunk, amikor elküldöd nekünk, érdemes jelezned, melyek azok a képek, videók, amelyekhez különleges emlék fűz. Így azok semmiképpen nem maradnak majd ki a moziból.

A mi feladatunk ekkor kezdődik. Végignézzük az általad küldött rengeteg fájlt, ha szükség van rá, digitalizáljuk a régi felvételeket. Ezután elkezdjük válogatni a filmbe kerülő pillanatokat, ebből pedig, a Veled előre megbeszéltek szerint összeállítjuk a történetet. A fotókat retusáljuk, a videók minőségén alapvető javításokat végzünk, élénkítjük a színeket, lágyabbá tesszük a régi felvételek "kockás" kinézetét. Elkészítjük a filmet, a feliratokat, effekteket is.

Ezután megmutatjuk Neked a kész mozit. Ha esetleg valamit mégsem így gondoltál, vagy úgy érzed, kimaradt valami a filmből, ilyenkor még javíthatunk rajta, változtathatunk a feliratokon, kicserélhetünk néhány képet.

A családi filmek ára függ attól, mennyi képet, hány percnyi videót küldesz, és attól is, milyen hosszú lesz a kész film. Egy 15-20 perces filmet, és a hozzá tartozó 40-50 oldalas egyedi fotókönyvet általában 65 000-75 000 Ft között tudunk elkészíteni a Te igényeid szerint 150-200 képből 60-80 oldalas fotókönyvvel, míg egy egész estés, akár egy órás film vágása 90-110 000 Ft-ba kerül a 100 oldalas, családi archívumnak is beillő, prémium minőségű fotókönyvvel együtt.

 

Mire érdemes figyelned a fotók, videók válogatásánál?nagyszulo-konyv-template

 • Képeidet, videóidat szívesen válogatjuk, de érdemes Neked is átnézni, esetleg "előválogatni", hiszen Te tudod a legjobban, melyik felvétel fontos.
 • Mivel a tévé képernyőjén vagy a monitoron szebben mutatnak a fekvő fényképek, így inkább ezeket használjuk a film vágásánál. Ezért ha van olyan állókép, amit mindenképpen szeretnél viszontlátni a kész filmben, azt mindenképpen jelezd külön.
 • Ha szeretnéd, retusáljuk a fényképeket, de minél jobb minőségben készültek eredetileg, annál szebbek lesznek majd.
 • A videófelvételek minőségén is sokat tudunk javítani, de egy nagyon kis felbontású videó soha nem lesz olyan szép egy HD képernyőn, mint egy részletgazdagabb, kevésbé "kockás".
 • Mivel minden filmet egyedileg készítünk, a határidőket közösen beszéljük meg. Ezért fontos, hogy időben megkapjuk a felvételeket.

 

Hogyan lehetnek szebbek a felvételeid? Iratkozz fel online tanfolyamunkra!
Feliratkozom!