info@picme.hu +3630-655-8192

Mi történik egy PicMe forgatáson?

A kicsik odahaza, a megszokott környezetben a családdal együtt sokkal felszabadultabban viselkednek, mint egy fotó- vagy videóstúdióban, így velünk a forgatás nyűg helyett közös családi élménnyé válik... Az eredmény pedig egy olyan egyedi, csak Rólatok szóló film, amelyet egyedi DVD-n és Full HD felbontású videófájlban is megkapsz majd.

Amikor felveszed velünk a kapcsolatot, először megbeszéljük, milyen filmet szeretnél. Kérdezgetünk majd gyermeked szokásairól, például arról, mikor szokott ebédelni, aludni. Erre azért van szükség, hogy közösen meghatározzuk, milyen körülmények és milyen időpont a legideálisabb a felvételek elkészítésére. Megbeszéljük azt is, van-e valamilyen különleges kedves szokása, kedvenc játéka a kicsinek, amit szeretnétek megörökíteni.

Ezután még arról is lesz szó, milyen hosszú filmet szeretnétek, kértek-e hozzá az ajándék fotók mellett külön fotósorozatot is, egy vagy több helyen készítsünk felvételeket, esetleg különleges alkalomra, ünnepre szeretnétek-e a "premiert", és hogy mire figyeljünk közösen.

A megbeszélt időpontban megérkezünk hozzátok. Miután megismerkedtünk a főszereplőkkel, kezdődik a játék - azaz a forgatás. Mi nem kérjük a gyerekektől, hogy álljanak meg és nézzenek mosolyogva a kamerába, hanem játszunk, mókázunk, a videófelvétel, a film pedig akkor készül, amikor a kicsik valóban, őszintén mosolyognak, csodálkoznak, elmélyülten figyelnek - vagy éppen boldogan ugranak a pocsolyába.

Tudjuk, hogy nem minden kisgyerek fogadja szívesen a számára idegeneket. Ezért minden forgatást, filmfelvételt úgy alakítunk, hogy ha szükséges, akár több órát is a kicsikkel együtt tudjunk tölteni. Így - ha már feloldódott a hangulat - meg tudjuk örökíteni a legszebb pillanatokat.

 

Hogyan készülhetsz Te is a filmkészítésre?

  • Ha már nagyobb a gyerkőc, mesélj neki rólunk, mondd el, mi fog történni, esetleg kérd meg, hogy találja ki, milyen fotót, videót készítsünk róla.
  • Játszhattok fotózást, videózást. Egy kisméretű üres kartondoboz vagy egy guriga is remek kamera lehet.
  • Ha még kicsi, beiktathatsz egy plusz alvást a forgatás előtt.
  • Válassz ki néhány ruhát. A kedvencek mellett érdemes világos vagy fehér ruhácskákat is készenlétbe helyezni. Ha a szabadban készülnek a videófelvételek, ajánlott váltóruha is a biztonság kedvéért.
  • Készítsd ki a kedvenc játékait, azokat, amivel leginkább fel lehet kelteni a kicsi figyelmét. Egy-két ilyet érdemes az előző napokon elrejteni, így újdonságként hatnak majd.
  • Magadról se feledkezz meg... Ha a kicsinek ez nem okoz gondot, szívesen vigyázunk rá addig, amíg elkészülsz.

A nagy eseményt követően néhány napon belül elkészülünk a vágással. Időközben, ha szeretnéd, telefonon újra egyeztetjük még a zenéket, a videó stílusát, hogy tökéletes legyen a film. A DVD vagy Blu-ray lemez egyedileg készül, így ha ajándékba adod, ünnepi feliratot, megjelenést is kérhetsz rá.

Ha szeretnéd, a filmkészítés mellé kérhetsz fotózást fotókönyvvel, vászonképpel, vagy egyedi, a gyermek "főszereplésével" készülő mesekönyvvel.

 

Megrendelés/Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Szeretnék feliratkozni az ingyenes online tanfolyamra is!
  

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-108220/2016

Adatkezelési tájékoztató

Hogyan lehetnek szebbek a felvételeid? Iratkozz fel online tanfolyamunkra!
Feliratkozom!